Επισκευή Φανοποιείας

Βαφή οχήματος

Είτε πρόκειται για την επισκευή αμαξώματος ή την αντικατάσταση μερών του αυτοκινήτου σας μπορείτε να επισκεφτείτε το πιστοποιημένο φανοποιείο μας. Το φανοποιείο μας πληροί όλες τις προδιαγραφές του κατασκευαστή Mercedes-Benz και μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες οποιουδήποτε είδους επισκευής και υποστήριξης. Μέσα από τις διαρκείς εκπαιδεύσεις στην χρήση των υλικών και των νέων τεχνολογιών αλλά και την εμπειρία πάνω από 30 ετών μπορούμε να επισκευάσουμε το δικό σας αυτοκίνητο με την ποιότητα και τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας που θέτει ο κατασκευαστής.

Από γρατσουνιές μέχρι σημαντικά χτυπήματα, οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν τις γνώσεις, την εμπειρία και τον εξοπλισμό ακριβείας για να επαναφέρουν την λάμψη στο εσωτερικό και το εξωτερικό του κάθε αυτοκινήτου. Το βαφείο λειτουργεί με οικολογικό φούρνο βαφής και χρησιμοποιεί χρώματα κορυφαίας ποιότητας. Όλες οι εργασίες μας πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Mercedes-Benz, εξασφαλίζοντας ακρίβεια σε κάθε εργασία και εγγύηση για κάθε κομμάτι που βάφεται.

Ενδεικτικά οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:
• Μικροεπισκευές Προφυλακτήρα
• Μικροεπισκευές μεταλικών επιφανειών
• Βαφή ζαντών
• Άλλες μικροεπισκευές
• Επισκευή Φανοποιείας
• Βαφή οχήματος
• Διεκπεραίωση ατυχήματος

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση για το αυτοκίνητό σας.

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

    Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

    Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

    Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


    Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

    Eπιλέξτε παροχή service

    Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:



    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×