Η νέα Mercedes-Benz GLE

Η νέα Mercedes-Benz GLE είναι εξαιρετικά δυναμική και πιο άνετη στο δρόμο. Ο εξωτερικός σχεδιασμός της αποπνέει δύναμη και χάρισμα και ταυτόχρονα προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις αεροδυναμικής. Το εσωτερικό είναι ακόμη πιο ευρύχωρο, η δεύτερη σειρά καθισμάτων είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ως προαιρετική επιλογή και μια τρίτη σειρά καθισμάτων διατίθεται κατόπιν αιτήματος.

Η GLE εντυπωσιάζει με καινοτομίες όπως ο E-ACTIVE CONTROL BODY. Η πλήρως υδροπνευματική ενεργή ανάρτηση είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά σε συνδυασμό με την ανάρτηση αέρα, που επίσης πρόσφατα αναπτύχθηκε. Τα νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού αυξάνουν περαιτέρω το επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας. Το σύστημα ψυχαγωγίας έχει μεγαλύτερες οθόνες και προαιρετικά διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη κεφαλής με ανάλυση 720 x 240 pixel και τον εσωτερικό βοηθό MBUX που αναγνωρίζει τις κινήσεις των χεριών και των βραχιόνων και υποστηρίζει τις λειτουργίες του οδηγού και του συνοδηγού.

Η GLE είναι επίσης πιο ικανή εκτός δρόμου από ποτέ: διαθέσιμη για πρώτη φορά για μοντέλα με εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες και υβριδικά, πλήρως μεταβλητό σύστημα τετρακίνησης (Torque on Demand, TonD) ελέγχει την κατανομή ροπής μεταξύ του εμπρός και του πίσω άξονα από 0-100% ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης.

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

  Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

  Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

  Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


  Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

  Eπιλέξτε παροχή service

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×