Η Mercedes-Benz εισέρχεται στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Tο EQC, ως όχημα με καθαρό ηλεκτρικό ρεύμα, αντιπροσωπεύει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό άνεσης, ποιότητας και καθημερινής καταλληλότητας. Με την ομαλή, ξεκάθαρη σχεδίαση και το χρώμα που χαρακτηρίζει τη μάρκας, το EQC είναι ο επικεφαλής για μια avantgarde ηλεκτρική εμφάνιση ενσωματώνοντας την προοδευτική πολυτέλεια με το σχεδιαστικό της ιδίωμα. Όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την άνεση, το EQC είναι η Mercedes-Benz μεταξύ των ηλεκτρικών οχημάτων και εντυπωσιάζει αμέσως με τα χαρακτηριστικά του. Αυτά συνοδεύονται από δυναμικές επιδόσεις, χάρη σε δύο ηλεκτρικούς κινητήρες στον εμπρόσθιο και τον πίσω άξονα με συνολική ισχύ 300 kW. Χάρη σε μια εξελιγμένη στρατηγική, είναι δυνατή η ηλεκτρική οδήγηση για πάνω απο 450 χιλιόμετρα. Το EQ προσφέρει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες με τη Mercedes me, και καθιστά την ηλεκτροκίνηση εύκολη και κατάλληλη για καθημερινή οδήγηση.

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

  Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

  Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

  Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


  Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

  Eπιλέξτε παροχή service

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×