Νέα Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ : Το “μικρό” με τις σούπερ επιδόσεις!!

Εξαιρετική απόδοση, η απόλυτη δυναμική οδήγηση, εκφραστική σχεδίαση – το νέο σπορ αυτοκίνητο της Mercedes-AMG compact A 45 4MATIC + / A 45 S 4MATIC + επιβεβαιώνει την ηγετική θέση στην κατηγορία του. Συνεχίζει απρόσκοπτα την επιτυχία του προκατόχου του, ενώ καθορίζει πολλά νέα στάνταρ. Διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, ο ολοκαίνουργιος κινητήρας 2.0 λίτρων είναι ο πιο ισχυρός τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας στον κόσμο που κατασκευάζεται για σειρά παραγωγής. Ακόμη και το βασικό μοντέλο με 285 kW (387 hp) είναι πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του. Η S-παραλλαγή με 310 kW (421 hp) ξεπερνάει αυτοκίνητα που ανήκουν σε πολύ υψηλότερες κατηγορίες οχημάτων.

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

  Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

  Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

  Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


  Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

  Eπιλέξτε παροχή service

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×