Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού

1. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι παραστούν στις CLA Open Days στο showroom της ΕΚΚΑ στο Μαρούσι (Κηφισίας 79), την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2016, 10:00-19:00 και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, 10:00- 15:00.

2. Εξαιρούνται από τον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα και οι συγγενείς α’ βαθμού των εργαζομένων.

3. Συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί κάποιος να δηλώσει με τους εξής τρόπους: είτε υποβάλοντας τα στοιχεία του online στη σελίδα του event http://www.ekkaservice.gr/cla-open-days οποιαδήποτε στιγμή πριν το event, είτε δηλώνοντας τα στοιχεία του στο προσωπικό της ΕΚΚΑ κατά την άφιξή του στο showroom. Όλα τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά. Σε περίπτωση που κάποιος υποβάλει τα στοιχεία του online θα λάβει αυτόματα μέσω sms ένα μοναδικό κωδικό με τον οποίο θα μπορέσει να ενεργοποιήσει τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό κατά την άφιξη στο event. Αν τελικά δεν παραστεί στο showroom της ΕΚΚΑ και ο κωδικός δεν ενεργοποιηθεί, η συμμετοχή δεν θα θεωρείται έγκυρη.

4. Ο διαγωνισμός θα αναδείξει έναν τυχερό νικητή, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του την CLA 180d FL για 48 ώρες. Το διήμερο κατά το οποίο ο νικητής θα έχει στη διάθεσή του το αυτοκίνητο θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπίπτει με Σαββατοκύριακο, ενώ ο νικητής έχει δικαίωμα να το διεκδικήσει μέσα στους επόμενους 2 μήνες από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης, κατόπιν διαθεσιμότητας του οχήματος εκ μέρους της εταιρείας.

5. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου 2016. Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 και ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν είναι σε θέση να αποδεχτεί το δώρο για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα την εταιρεία ώστε εκείνη να ορίσει αναπληρωματικό νικητή.

6. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τους παραπάνω όρους εφόσον το κρίνει απαραίτητο.

7. Συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει πλήρη αποδοχή των όρων, όπως αναφέρονται παραπάνω.


ekka_map-kifisias

EKKA Αυτοκίνητα

Εξουσιοδοτημένος Διανομέας
& Επισκευαστής Mercedes-Benz

#ekkaKIFISIAS

Λεωφόρος Κηφισίας 79, Μαρούσι
Αττική Οδός Έξοδος 11 (Δαχτυλίδι)

#ekkaLINES

Πωλήσεις:        2115006331
Service:           2115006332
Ανταλλακτικά:  2115006333
Φανοποιία:      2115006334

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

  Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

  Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

  Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


  Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

  Eπιλέξτε παροχή service

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×