Ασφαλής οδήγηση μετά από παρατεταμένη ακινητοποίηση.

Χρήσιμες συμβουλές για τη συντήρηση της Mercedes σας.

Καθαρισμός και συντήρηση

Υπηρεσίες και χρήσιμες συμβουλές για τη Mercedes σας.

Για να διατηρήσει η Mercedes σας τη φόρμα της, σε περίπτωση παρατεταμένης ακινητοποίησης και για να επιστρέψετε με ασφάλεια στον δρόμο, σας παρουσιάζουμε σε αυτήν τη σελίδα μερικές χρήσιμες συμβουλές για τον καθαρισμό, τη συντήρηση και το service της.

Καθαριότητα που την αισθάνεστε.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός του συστήματος κλιματισμού και του εσωτερικού χώρου μετά από παρατεταμένη ακινητοποίηση είναι ιδανικός για τη γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση οποιασδήποτε οσμής από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς και για την εξουδετέρωση τυχόν παραγόντων που προκαλούν οσμές στο σύστημα κλιματισμού. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και πιστοποιημένη από το ECARF μέθοδος καθαρισμού του συστήματος κλιματισμού φροντίζει, ώστε ο αέρας να διατηρείται καθαρός για μεγαλύτερο διάστημα και, επιπλέον, προλαμβάνει ενεργά τις οσμές μέσω της χρήσης μιας δραστικής ουσίας.

Όλα τα Γνήσια Προϊόντα Φροντίδας Mercedes-Benz, για το εσωτερικό ή το εξωτερικό, το καλοκαίρι ή τον χειμώνα, είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη Mercedes σας. Τα συστατικά τους είναι οικολογικά και ασφαλή για τα υλικά. Έτσι, απολαμβάνετε προϊόντα φροντίδας που είναι ειδικά σχεδιασμένα για το «αστέρι» σας.

> Βρείτε το πακέτο εσωτερικού καθαρισμού που σας ταιριάζει

Ανάσα καθαρού αέρα στο εσωτερικό χώρο.

Τα Γνήσια Φίλτρα καμπίνας Mercedes-Benz φροντίζουν για περισσότερη ευεξία στον εσωτερικό χώρο, διατηρώντας μακριά τη γύρη, τη σκόνη και τα σωματίδια αιθάλης. Η σφραγίδα ποιότητας του ECARF, η οποία επιβεβαιώνει την καταλληλότητα του φίλτρου καμπίνας για άτομα με αλλεργίες, είναι μοναδική στη Mercedes-Benz.

Την πιστοποίηση του ECARF φέρει και η διαδικασία καθαρισμού του συστήματος κλιματισμού. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος αφαιρεί σε βάθος τις ακαθαρσίες και τις οσμές από το σύστημα κλιματισμού και τους αεραγωγούς και, επιπλέον, είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για άτομα με αλλεργίες και άσθμα. Με τη βοήθειά της, η ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι εξαιρετική και το περιβάλλον ευχάριστο και καθαρό.

> Κλείστε τώρα ραντεβού για αλλαγή φίλτρου καμπίνας

Η σωστή πίεση για την ασφάλειά σας.

Η σωστή πίεση των ελαστικών είναι αποφασιστικής σημασίας για την ασφάλειά σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να ελέγχετε την πίεση των ελαστικών πριν από κάθε μεγάλη διαδρομή. Ειδικά εάν η Mercedes σας ήταν ακινητοποιημένη για μεγάλο διάστημα. Θα βρείτε την προτεινόμενη τιμή στο καπάκι ρεζερβουάρ καυσίμου ή στο καπάκι της υποδοχής φόρτισης. Σε ορισμένα μοντέλα, η τρέχουσα τιμή πίεσης των ελαστικών προβάλλεται και στον πίνακα διακοπτών.

Εάν σταθμεύσετε τη Mercedes σας στο ίδιο σημείο για μεγάλο διάστημα, θα πρέπει να την κινείτε τακτικά μερικά εκατοστά προς τα μπροστά ή προς τα πίσω, για να αποφύγετε την παραμόρφωση των ελαστικών. Εάν έχει έρθει η στιγμή να αντικαταστήσετε τα ελαστικά ή να τα αλλάξετε λόγω εποχής, κλείστε εύκολα και γρήγορα ραντεβού online για αντικατάσταση ελαστικών στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή σας Mercedes-Benz.

Σαν καλοκουρδισμένη μηχανή.

Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά τη στάθμη λαδιού της Mercedes σας, ακριβώς όπως και την πίεση των ελαστικών. Για να μάθετε εάν θα πρέπει να αλλάζετε το λάδι ανά τακτά διαστήματα – για παράδειγμα, κάθε 15.000 χιλιόμετρα ή μία φορά το έτος – ή εάν μπορείτε να επιλέξετε μεταβλητά διαστήματα, πρέπει να ανατρέξετε στις Οδηγίες Χρήσης του οχήματος. Με μια ράβδο μέτρησης στάθμης λαδιού ή κατάλληλο αισθητήρα ποιότητας, μπορείτε να ελέγχετε τη στάθμη του λαδιού και να υπολογίζετε εάν είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ή η αλλαγή.

Επειδή κατά τη μέτρηση της στάθμης λαδιού πρέπει να λαμβάνονται υπόψη ορισμένα σημεία, οι ειδικοί μας θα αναλάβουν ευχαρίστως τον έλεγχο του λαδιού για λογαριασμό σας. Επιπλέον, σας συνιστούμε να έχετε πάντα μαζί σας αρκετό Γνήσιο Λάδι Κινητήρα Mercedes-Benz για να συμπληρώνετε. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή σας Mercedes-Benz.
> Κλείστε τώρα ραντεβού

Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz Service Pass.

Διατηρήστε την ξεγνοιασιά σας με τα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz. Χάρη στην τακτική συντήρηση από το προσωπικό ενός εξειδικευμένου συνεργείου, δεν επιβαρύνεστε με πρόσθετα έξοδα για έκτακτες επισκευές, εργασίες συντήρησης ή αναλώσιμα.

Και το καλύτερο είναι ότι χάρη στην αποκλειστική χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών Mercedes-Benz, η Mercedes-Benz σας διατηρεί στο μέγιστο την αξία της. Ως μέλος της οικογένειας της Mercedes-Benz, με το Συμβόλαιο Συντήρησης Mercedes-Benz Service Pass, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής σας Mercedes-Benz βρίσκεται δίπλα σας με συμβουλές και υποστήριξη για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει με τη Mercedes σας.

> Ανακάλυψε το Service Pass

Βοήθεια ατυχήματος και οδική βοήθεια Mercedes-Benz.

Για να αισθάνεστε πάντα απόλυτη προστασία, η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών Mercedes-Benz 00800 1 777 7777 (από σταθερό) ή +302112111597 (από κινητό) σας προσφέρει βοήθεια σε επείγουσες περιπτώσεις: 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Υπηρεσία μεταφοράς Mercedes-Benz.

Δεν σας μένει χρόνος για να πάτε τη Mercedes-Benz σας για service; Κανένα πρόβλημα. Η υπηρεσία μεταφοράς μας παραλαμβάνει τη Mercedes σας – από το σπίτι σας ή άλλο χώρο, για παράδειγμα, από το γραφείο ή το γυμναστήριο. Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης της Mercedes σας, σας την επιστρέφουμε. Για τις απαραίτητες συνεννοήσεις, απευθυνθείτε στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή σας Mercedes-Benz.

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

  Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

  Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

  Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


  Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

  Eπιλέξτε παροχή service

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×