Η νέα GLS συνδυάζει τη σύγχρονη πολυτέλεια με το χαρακτήρα ενός off-roader

Η νέα Mercedes-Benz GLS είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο SUV της Mercedes-Benz και, πάνω από όλα, προσφέρει περισσότερα: περισσότερο χώρο, περισσότερη άνεση, περισσότερη πολυτέλεια. Η δυναμική παρουσία του εξωτερικού της χαρακτηρίζεται από τις εντυπωσιακές του διαστάσεις, οι οποίες είναι ακόμη μεγαλύτερες από εκείνες του προκάτοχού της . Ένα από τα πλεονεκτήματα του μεγαλωμένου μήκους κατα 60 mm είναι η εσωτερική ευρυχωρία, ειδικά στη δεύτερη σειρά. Οι τρεις ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες σειρές καθισμάτων προσφέρουν σε όλους τους επιβάτες εξαιρετική άνεση. Τα καθίσματα στην τρίτη σειρά μπορούν να χαμηλώσουν στο πάτωμα για να αυξηθεί ο χώρος (έως 2400 λίτρα). Η GLS διαθέτει την τελευταία γενιά συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης της Mercedes-Benz, παρέχοντας συνεργατική υποστήριξη στον οδηγό.

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

  Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

  Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

  Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


  Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

  Eπιλέξτε παροχή service

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×