Η νέα Mercedes-AMG GT 4θυρη Coupé είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας AMG GT.

Μοιράζεται τόσο το DNA όσο και το ασυμβίβαστο αγωνιστικό πνεύμα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Ως ένα άλλο αυτοκίνητο που αναπτύχθηκε αυτόνομα από την Mercedes-AMG συνδυάζει μοναδικό σχεδιασμό, υψηλή άνεση και εξαιρετικές σπορ επιδόσεις με τον αθλητικό, τετράθυρο σχεδιασμό. Έτσι προσφέρει περισσότερο χώρο και περισσότερες πιθανές χρήσεις. Η συστηματική επέκταση της οικογένειας AMG GT για να συμπεριλάβει το 4θυρο coupé εξυπηρετεί όσους αναζητούν ένα όχημα για καθημερινή χρήση, αλλά δεν επιθυμούν να χάσουν την απαράμιλλη απόδοση της Mercedes-AMG.

Η νέα AMG GT 4θυρη Coupé προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες οδήγησης. Με ισχύ από 435 hp και με μέγιστη ταχύτητα έως 315 km/h συνδυάζει εντυπωσιακές επιδόσεις με σύγχρονη άνεση και απόδοση.

 

d

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

  Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

  Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

  Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


  Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

  Eπιλέξτε παροχή service

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×