Βραβεία Motor Klassik 2019: Η Mercedes-Benz είναι στην κορυφή σε τέσσερις κατηγορίες

Η Mercedes-Benz κέρδισε το διάσημο βραβείο Motor Klassik 2019 σε όχι λιγότερες από τέσσερις κατηγορίες. Μεταξύ των κορυφαίων κλασικών αυτοκινήτων περιλαμβάνονται το 540 K Special Roadster (κλασικά από τη δεκαετία του 1920 και 1930) και το 300 SL “Gullwing” (κλασικά από τη δεκαετία του 1940 και του 1950). Στην κατηγορία των σημερινών SUV και των off-road οχημάτων, η G-Class θριάμβευσε. Και στην κατηγορία “Best Brand”, τα γνήσια ανταλλακτικά της Mercedes-Benz κατέχουν την πρώτη θέση.

Από το 2012, το εξειδικευμένο περιοδικό Motor Klassik καλεί τους αναγνώστες του να ψηφίσουν για τα οχήματα και άλλες κατηγορίες στον κλασσικό τομέα και στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

  Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

  Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

  Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


  Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

  Eπιλέξτε παροχή service

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×