Η A-Class κέρδισε το Ευρωπαϊκό βραβείο ασφάλειας στην κατηγορίας της!!

Η νέα A-Class από τη Mercedes-Benz υποβλήθηκε σε δοκιμές σύγκρουσης NCAP και πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Ως αποτέλεσμα, της απονεμήθηκε η κορυφαία βαθμολογία των πέντε αστέρων. Το Euro NCAP (Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων) είναι μια οργάνωση των ευρωπαϊκών υπουργείων μεταφορών, των αυτοκινητοβιομηχανιών και των ασφαλιστικών ενώσεων. Εκτελεί δοκιμές συγκρούσεων και αξιολογεί την ασφάλεια του οχήματος με βάση τα διαθέσιμα συστήματα ασφαλείας.

Η νέα A-Class είναι επίσης το πρώτο μοντέλο της Mercedes-Benz που αναπτύχθηκε εν μέρει στο νέο Τεχνολογικό Κέντρο Ασφάλειας Οχημάτων (TFS). Ο σχεδιασμός των οχημάτων ενσωματώνει τα ευρήματα από την έρευνα σε πραγματικά ατυχήματα. Το κύριο στοιχείο ασφάλειας του αμαξώματος είναι το ιδιαίτερα άκαμπτο τμήμα επιβατών. Η μεγάλη ακαμψία του σε συνθήκες ατυχήματος, π.χ. σε μετωπικές, πλευρικές ή οπίσθιες συγκρούσεις , οφείλεται κυρίως στη μεγαλύτερη χρήση χάλυβα υψηλής αντοχής και πίεσης.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός διαθέτουν ζώνη ασφαλείας τριών σημείων με περιοριστή δύναμης ζώνης και εντατήρα ζώνης. Η νέα A-Class είναι εξοπλισμένη με αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, γονάτων οδηγού και παραθύρων. Οι πίσω πλευρικοί αερόσακοι είναι προαιρετικά διαθέσιμοι.

Η νέα A-Class διαθέτει τα τελευταία συστήματα υποστήριξης οδήγησης, δίνοντάς της το υψηλότερο επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας σε αυτόν τον τομέα, με λειτουργίες που υιοθετούνται από την S-Class. Χρησιμοποιεί επίσης δεδομένα χάρτη και πλοήγησης για βοηθητικές λειτουργίες.

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

    Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

    Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

    Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


    Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

    Eπιλέξτε παροχή service

    Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:



    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×