Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος

Η ωραιότερη πλευρά του καλοκαιριού είναι δωρεάν.

Ασφαλείς μετακινήσεις σε κάθε προορισμό.

Υποδεχθείτε το φετινό καλοκαίρι με καλύτερη διάθεση, χωρίς κανόνες και περιορισμούς, και αφεθείτε στις συναρπαστικές στιγμές που πρόκειται να σας προσφέρει, μαζί με τους αγαπημένους σας. Μην ξεχνάτε, η ωραία πλευρά του καλοκαιριού είναι δωρεάν. Όπως και ο καλοκαιρινός έλεγχος για τη Mercedes-Benz σας. Ξεκινήστε τις διακοπές σας με ξέγνοιαστες και ασφαλείς διαδρομές, με πρώτη στάση στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας για έναν πλήρη καλοκαιρινό έλεγχο, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Προλάβετε έως 31 Αυγούστου.

Σημεία Ελέγχου

Ολοκληρωμένος έλεγχος του οχήματός σας, για ένα ασφαλές καλοκαίρι.

Η Mercedes-Benz σας, ύστερα από την περιορισμένη χρήση των τελευταίων μηνών, χρειάζεται την απαραίτητη αποκατάσταση, πριν την επιστροφή στον δρόμο.

Ο έλεγχος πραγματοποιείται από τους πιστοποιημένους και εξειδικευμένους τεχνικούς της Mercedes-Benz, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ώστε να διατηρηθεί η ποιότητα και η αξία του οχήματος με τη βέλτιστη λύση για εσάς. Πιο συγκεκριμένα, ο δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος της Mercedes-Benz σάς προσφέρει:

Έλεγχο εσωτερικού χώρου

Όργανα ελέγχου και ενδείξεις οθονών, λειτουργία φωτισμού, υαλοκαθαριστήρων, ζώνες ασφαλείας φρένο στάθμευσης.

Έλεγχο εξωτερικού χώρου

Έλεγχος εξωτερικών επιφανειών, παρμπρίζ, εξωτερικοί καθρέφτες, κατάσταση μάκτρων υαλοκαθαριστήρων, λειτουργία φωτισμού & προβολέων.

Έλεγχος του κινητήρα

Έλεγχος των ορατών εξαρτημάτων του κινητήρα για ζημιές ή διαρροές, σύστημα μετάδοσης κίνησης, ψυκτικό μέσο, στάθμη λαδιού, ιμάντες, έλεγχος κατάστασης μπαταρίας.

Έλεγχος του κάτω μέρους του κινητήρα

Έλεγχος για απώλειες υγρών, έλεγχος ορατών εξαρτημάτων κι ελαστικών μερών, εμπρόσθιου κι οπίσθιου συστήματος, έλεγχος συστήματος καυσαερίων, διάβρωση ή ζημιές αμαξώματος.

Επιθεώρηση συστήματος φρένων με δοκιμή πέδησης

Τακάκια φρένων και δισκόφρενα μπροστά και πίσω, υγρά φρένων.

Επιθεώρηση ελαστικών

Έλεγχος φθοράς πέλματος, μέτρηση και διόρθωση πίεσης ελαστικών κύριων και εφεδρικού.

Συνδυαστικές Υπηρεσίες

Δώστε αέρα διακοπών στις μετακινήσεις σας.

Συνδυάστε την επίσκεψή σας για τον καλοκαιρινό έλεγχο της Mercedes σας με τις προτάσεις που σας παρέχει το Εξουσιοδοτημένο Service της Mercedes-Benz, για να απολαύσετε τις διακοπές σας στο έπακρο.

Βαθύ καθαρισμό εσωτερικού οχήματος

Προσφέρετε νέο αέρα στη Mercedes-Benz σας, με ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από μικροσωματίδια και οσμές.

Πλήρης καθαρισμός συστήματος κλιματισμού με αλλαγή φίλτρου

Ανανεώστε το εσωτερικό της Mercedes-Benz σας με καθαρό, δροσερό αέρα με νέο φίλτρο στο σύστημα κλιματισμού σας.

Service Select για οχήματα άνω των 6 ετών

Προσφέρετε στη Mercedes-Benz σας, άνω των 6 ετών, το καθιερωμένο Service της με την αξιοπιστία των Εξουσιοδοτημένων μας Συνεργείων. Με το πρόγραμμα Service Select, έχετε 38% έκπτωση σε εργασίες συντήρησης και επιλεγμένες επισκευές.

Περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

  Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

  Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

  Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


  Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

  Eπιλέξτε παροχή service

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×