Καλές διαδρομές με τα γνήσια ελαστικά Mercedes Original.

Ιδανική επαφή με το έδαφος σε όλες τις καιρικές συνθήκες και εποχές του χρόνου με τη σωστή επιλογή γνήσιων ελαστικών Mercedes Original.

Βρείτε τον κατάλληλο τύπο ελαστικών για τη Mercedes σας.

Χειμερινά ελαστικά, θερινά ελαστικά, ελαστικά παντός καιρού – τα οφέλη των γνήσιων ελαστικών Mercedes Original είναι πάντα τα ίδια.

Τα οφέλη σας συνοπτικά:

 • Απόλυτα προσαρμοσμένα στο μοντέλο του αυτοκινήτου σας
 • Τέλεια συνεργασία ανάμεσα στα ελαστικά, τον δρόμο και την ανάρτηση
 • Ιδανική επαφή με το έδαφος και πρόσφυση
 • Υψηλή ποιότητα και άνεση κύλισης

Τα ελαστικά MO της Mercedes κάνουν τη διαφορά.

Ως πελάτης της Mercedes επιδιώκετε την καλύτερη εμπειρία οδήγησης. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό δημιουργήθηκαν τα πέντε γνήσια ελαστικά Mercedes Original (MO) για την ανάπτυξη των οποίων απαιτήθηκαν έως 1000 επιπλέον ώρες σχεδιασμού και δοκιμών. Για βέλτιστη απόδοση προσφέρουν σημαντικά οφέλη:

 • Απόλυτα προσαρμοσμένα: Αναπτύσσονται, ελέγχονται και προσαρμόζονται ειδικά για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου Mercedes-Benz
 • Κορυφαίες προδιαγραφές Mercedes-Benz: Ιδανική συνεργασία οχήματος, ελαστικού και οδοστρώματος
 • Ιδανική επαφή με το έδαφος και πρόσφυση
 • Υψηλή ποιότητα και άνεση κύλισης

5 τύποι ελαστικών για κάθε απαίτηση.

MO

Η ονομασία μιλάει από μόνη της! MO σημαίνει «Mercedes Original» και εκφράζει ακριβώς τη φιλοσοφία πίσω από τη σχεδίαση αυτών των ελαστικών – να είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στη δική σας Mercedes. Για την ιδανική συνεργασία οχήματος, ελαστικού και οδοστρώματος, αλλά και για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.

MOE

Τα ελαστικά MOE προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια και σε περίπτωση ζημιάς τους, επιτρέπουν την οδήγηση έως και για επιπλέον 80 χιλιόμετρα, με τελική ταχύτητα έως και 80 km/h.

MO1

Τα ελαστικά MO1 αναπτύχθηκαν ειδικά για την AMG σας και προσφέρουν βέλτιστη πρόσφυση και ακρίβεια διεύθυνσης. Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των διαφόρων μοντέλων AMG καλύπτονται από μια γκάμα διαφορετικών μοντέλων MO1.

MOS

Τα ελαστικά MOS σχεδιάστηκαν για να μειώνουν τους θορύβους από τον δρόμο και την οδήγηση, ώστε τίποτα να μην διαταράσσει την οδηγική εμπειρία. Στο εσωτερικό του ελαστικού υπάρχει ένα ένθετο από αφρώδες υλικό, το οποίο απορροφά τους κραδασμούς, μειώνοντας τους θορύβους του ελαστικού κατά την οδήγηση.

MO-V

Το γράμμα «V» στην ονομασία MO-V σημαίνει van, διότι τα ελαστικά MO-V αναπτύχθηκαν ειδικά για το van σας. Προσφέρουν βέλτιστη οδική συμπεριφορά για την ειδική κατασκευή του οχήματός σας.

Βάθος πέλματος σε υγρό οδόστρωμα. Κορυφαία δοκιμή για τα ελαστικά MO.

Το βάθος πέλματος επηρεάζει σημαντικά την πρόσφυση του ελαστικού με το υγρό οδόστρωμα. Πόσο ασφαλές μπορεί να είναι ένα φθαρμένο ελαστικό σε περιπτώσεις έκτακτης πέδησης;Βρεθήκαμε σε υγρή πίστα για να διεξάγουμε δοκιμή με 3 πανομοιότυπες A Class και τρία διαφορετικά βάθη πέλματος ελαστικών ΜΟ. Τα οχήματα φρέναραν από τα 80χλμ/ώρα ως την ακινητοποίηση.Το αποτέλεσμα έδειξε πως όσο μικρότερο το βάθος του πέλματος, δηλαδή πιο φθαρμένα ελαστικά, τόσο μεγαλύτερη ήταν η απόσταση που σημείωσαν μέχρι να ακινητοποιηθούν. Δείτε στο video που ακολουθεί, όλο το συγκριτικό τεστ για να κατανοήσετε το λόγο και την αξία τοποθέτησης νέων ελαστικών με σωστό βάθος πέλματος.

40 καλοί λόγοι για να επιλέξετε τα ελαστικά MO.

Τα ελαστικά MO της Mercedes αναπτύσσονται από κατασκευαστές premium ελαστικών σύμφωνα με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές της Mercedes-Benz. Μόνο τα ελαστικά που ικανοποιούν πάνω από 40 καθορισμένες παραμέτρους λαμβάνουν την αντίστοιχη σφραγίδα ποιότητας MO. Επιπλέον, οι κατασκευαστές πρέπει να είναι σε θέση, εάν χρειαστεί, να αλλάξουν διάφορα σημεία στο ελαστικό:

Κλείστε ραντεβού για αντικατάσταση ελαστικών με το επόμενο service σας.

Συνδυάστε το επόμενο Service σας με την τοποθέτηση νέων ελαστικών ΜΟ στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Mercedes-Benz της επιλογής σας. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας online.

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

  Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

  Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

  Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


  Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

  Eπιλέξτε παροχή service

  Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×